iPhone 1.1.3 er hacket

Fremdeles er det ikke mulig å få kjøpt lovlige versjoner av Apple iPhone i Norge. Det betyr at de som sitter med iPhone her til lands har fått låst opp mobilene i undergrunnsmiljøet rundt denne mobilen.

Hver gang Apple slipper nye programvareoppdateringer har selskapet også lagt inn nye sperrer som gjør mobilene ubrukelige hvis de oppgraderes. Derfor må de med opplåste mobiler vente på at hackere kommer seg gjennom sperrene. Det er nå mulig med 1.1.3-versjonen av programvaren.

Les også:

- Syk betaling for opplåst Iphone
- Apple truer iPhone-importører
- Iphone til salgs i Norge

Ikke for nye mobiler

Under MacWorld i forrige uke kom Apple nemlig med sin 1.1.3-oppdatering, der det blant annet ble mulig å sende SMS til flere mottagere av gangen. Det er også mulig å enkelt flytte rundt på plasseringen av ikonene på hovedmenyen i telefonen. I tillegg til flere andre forbedringer.

Hackeren Nate True har sluppet en såkalt ”jailbreak” for telefoner som er opplåst fra før. Den fungerer da for øyeblikket ikke med telefoner som kommer rett fra butikken med 1.1.3 installert (1.1.3 OTB). Det skal være mulig å oppgradere opplåste telefoner med 1.1.2 eller lavere til 1.1.3 både via Mac og Windows

Les mer på nettsidene til Nate True.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen