iPhone 1.1.1 er åpnet

I går, mandag, skrev vi at det nærmer seg en løsning for brukere som har fått ødelagt sine Iphone-mobiler etter at Apple oppgraderte programvaren i telefonen. Nå er hackerne kommet enda et skritt nærmere. Tredjepartsprogrammer fungerer nå etter å ha blitt lagt inn i 1.1.1-versjonen av systemet, skriver TUAW.

Les også:

- Mengder av Iphones ubrukelige
- Se Iphones stygge søsken
- Syk betaling for opplåst Iphone

Viktige skritt videre

I løpet av noen timer har hackerne tatt syvmilssteg fremover. En av de viktigste nøklene i arbeidet med å åpne opp mobilene er muligheten til å legge inn tredjepartsprogrammer i systemet. Det har nå hackerne klart og da gjenstår bare et program som låser opp og aktiverer telefonen.

Dette betyr at de som sitter med opplåste Apple-mobiler og vegrer seg for å oppgradere til 1.1.1-versjonen snart kan glede seg. Nå skal det sies at det fremdeles forventes at det tar litt tid før en aktivering kommer, men de har i hvert fall kommet et viktig skritt videre. Det er også noen andre begrensninger, som at det kun er mulig å legge inn totalt 15 programmer på mobilen, men dette jobbes det med å løse.

Vi anbefaler fremdeles at ingen oppgraderer før de leser at det er mulig å aktivere og unlocke 1.1.1-programvaren.

Saksøker Apple

Computerworld skriver også at en mann fra California nå har gått til søksmål mot Apple for at de skal ha ødelagt Iphone-mobiler som har blitt åpnet. Timothy Smith krever at Apple skal nektes å selge låste mobiltelefoner.

Han viser til gjeldende konkurranselovgivning og hevder Apple har tvunget forbrukerne til å betale betraktelig mer for telefon og abonnement enn det de ville gjort i et marked der konkurransen fungerer som den skal.

Les mer om søksmålet på denne nettsiden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen