Tyske og britiske operatører kapper prisene på Iphone. (Bilde: Apple)

Iphone-prisene stuper

For kort tid siden kappet tyske T-Mobile prisen på 8 GB-utgaven av Iphone drastisk. Alt etter hvilket abonnement du binder deg til, koster den nå fra € 99 til € 250 (ca 800-2000 kroner). Prisen på 16 GB-utgaven er imidlertid den samme, altså rundt 4000 kroner.

I dag annonserte også Britiske O2 at de reduserer prisen på Iphone 8 GB med én tredjedel, altså fra € 330 til € 210 (ca 2600 til 1600 kroner). Prisen gjelder i første omgang frem til 1. juni.

Tømmes lagrene før 3G-Iphone?

At to store, europeiske operatører kutter så hardt i prisene på Iphone, har ført til spekulasjoner om at 3G-utgaven av telefonen nærmer seg lansering, og at operatørene derfor vil rydde lagrene.

Det er ikke første gang prisene på telefonen synker kraftig. I fjor høst kappet Apple helt plutselig prisen på 8 GB-versjonen med $200, etter at telefonen hadde vært på markedet i knappe to måneder. Dette førte til harme blant mange som hadde kjøpt telefonen før priskuttet, og enden på visa ble at Apple delte ut 100 dollars gavekort som erstatning til forsmådde Iphone-eiere.

(Kilder: Computerworld.com, Information Week)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen