(Bilde: Shutterstock)

iPhone-eiere er yngre, rikere og smartere enn Samsung-brukere

Ny studie med oppsiktsvekkende funn.

Apple og Samsung er de to største rivalene på mobilmarkedet. Mens fansen i de to leirene stadig vekk krangler så busta fyker, får iPhone-eierne nå litt drahjelp fra uventet hold.

En studie gjennomført av Consumer Intelligence Research Partners viser nemlig at eiere av iPhone har en tendens til å være yngre, rikere og smartere enn Samsung-brukerne.

Apple er dyrere

Fans av Samsung Galaxy Note.
Fans av Samsung Galaxy Note.Foto: BusinessComputingTV / YouTube

Ifølge undersøkelsen har iPhone-eiere generelt høyere utdanning enn Samsung-folk, og Apple-fans kan dermed skryte av sin master- eller doktorgrad i større omfang enn rivalene.

Apple-produkter pleier også å være dyrere enn konkurrentene, og derfor er det kanskje ingen overraskelse at Apple-brukere vanligvis er rikere enn de som kjøper en Samsung-modell.

Stor lojalitet

Lojaliteten er i tillegg større hos Apple-tilhengere enn ellers. Mens 20 prosent av iPhone-eiere har hoppet over fra Android, er tallet den andre veien bare 7 prosent.

Studien, som ble publisert av Fortune, vil garantert starte en opphetet debatt eller to. Hva mener du? Hvordan stemmer dette funnet overens med dine egne erfaringer? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Enda en «smarting»:
Mann så porno – saksøker Apple »

(Kilder: CNN via Redmond Pie)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen