Iphone-dødare vant designpris

Det er ikke bare Nokia som kan gå rett i strupen på Apple med sin N81. Samsung har hatt planer siden februar om å delta i kampen med sin F700. Nå har den vunnet en designpris.

Les mer:

- Halvsmart nykommer fra Samsung
- Drømmen om en ny Samsung
- Google-mobil bekreftes

Iphone utdatert

Når konkurrentene tilbyr mobiler som er like fine som Iphone, men bedre spesifikasjonsmessig, kan Apple risikere at mobiltelefonen deres blir utdatert når/hvis den kommer til Norge.

Samsung F700 ble annonsert allerede i februar. Nå har den vunnet en pris for kommunikasjonsdesign på grunn av brukergrensesnitt sitt, ifølge engadgetmobile.com. Da gikk den imidlertid under navnet Croix (det franske ordet for "kors").

Som vi ser av bildet, ligner dette på mange måter Apple Iphone. Spesifikasjonene er imidlertid langt mer imponerende. Samsung F700 har HSDPA, samt kamera som tar bilder på opptil fem megapiksler. Dette er svært mye bedre enn Iphones Edge-oppkobling og to megapiksel kamera. I tillegg har den QWERTY-tastatur, MMS- og videoopptak.

Det er ikke mulig å si noe om nøyaktig når den kommer til Norge, faktisk har den stått som "kommer snart" siden februar i år. Vi kan derfor bare si at vi holder deg oppdatert så snart vi vet noe mer.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen