iPhone-brukere er de ivrigste spillerne

iPhone-brukere er de ivrigste spillerne

64 prosent av alle mobileiere spiller på telefonen, ifølge Nielsen

Dersom du eier en iPhone og er fra USA, er det mest sannsynlig at du bruker mobilen mye til spilling, ifølge tall fra analysefirmaet Nielsen.

De har undersøkt den amerikanske befolkningens mobilvaner og kommet med en del interessante fakta om hva de bruker mobilen til. Det er spesielt spillvanene som har stått mest i sentrum her:

  • 64 prosent av amerikanere bruke mobilen til spilling. En økning på 3 prosentpoeng sammenlignet med fjordårets resultater.
  • iPhone-brukere er de mest aktive spillerne. De bruker i snitt 14,7 timer i måneden på å spille. Til sammenligning viser tallene at Android-brukerne kun tilbringer omkring 9,3 timer om måneden på spill.
  • 56 prosent bruker mobilene til å sjekke sosiale nettverk på, mens 51 prosent bruker navigasjons og søkeapplikasjoner på mobilen.
  • Overraskende nok var 93 prosent av brukerne villige til å bruke penger på spill. 83 prosent ville betalt for produktivitetsprogrammer, mens bare 76 prosent ville betalt for nyhetsapper.

Årsaken til at iPhonebrukerne spiller mer enn andre, er ennå ukjent. Men man kan tenke seg at deres brukere i snitt er noe yngre enn andre mobileiere.

Selv om undersøkelsen baserer seg på tall fra amerikanske mobilbrukere, er det grunn til å tro at vi finner flere likheter i det norske markedet, men foreløpig fins det ingen omfattende norsk undersøkelse som tar for seg dette.

(Kilde: Mobilsiden.dk)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen