Iphone-applikasjon for forumet

IPS har introdusert en Iphone-applikasjon for forumvarianten IP.Board Communities. Det betyr at du blant annet kan lese Amobils diskusjonsforum på Iphone ved hjelp av applikasjonen.

Applikasjonen skal støtte IP.Board 3.1 og etter hvert nyere versjoner, men ser ut til å fungere bra i IP.Board 3.0 også.

Selskapet er også igang med utvikling av en Android-applikasjon.

Én inngang til alle forum

Programmet lar deg liste alle IP.Board-baserte forumene du besøker, og du kan lagre brukernavn og passord i programvaren. Forumet vises i en mindre versjon enn vanlig, slik at du bruker mindre datatrafikk. Det betyr at det går raskere og er billigere enn om du skulle brukt nettleseren i fullversjonen.

Det er mulig å laste opp bilder og videoer direkte til forumet dersom forumet har IP.Gallery installert. Det er også mulig å klikke på en forumtråd og dele den via e-postleseren, og du kan åpne forumtråden i Safari ved hjelp av et skjermtrykk.

Applikasjonen er gratis og kan lastes ned fra App Store i skrivende stund. IPS har ikke kommet med noen informasjon om når vi kan forvente å se en tilsvarende løsning i Android Market.

(Kilde: IPS)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen