Slik vil iPhone 7 bli seende ut, ifølge tidligere lekkasjer. Nye rykter indikerer at telefonen skal droppe 16 GB-alternativet.
Rykte
Slik vil iPhone 7 bli seende ut, ifølge tidligere lekkasjer. Nye rykter indikerer at telefonen skal droppe 16 GB-alternativet. (Bilde: Weibo/Planetiphone.ru/Tek.no, montasje)

iPhone 7 kommer trolig ikke i «billigutgave»

Apple skal droppe 16 GB-utgave, ifølge nye rykter.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ryktearkivet til iPhone 7 begynner å bli velfylt, men det hindrer ikke nye, ubekreftede opplysninger i å trenge seg på. Nå bringer avisen Wall Street Journal atter en dose informasjon om Apples neste flaggskipmobil.

Avisen har vært i kontakt med en kilde som hevder at Apple kommer til å droppe en 16 GB-utgave av iPhone 7. Kilden er anonym, med den sedvanlige «kjennskapen til saken».

iPhone 7 skal visstnok være veldig lik iPhone 6s, her avbildet.
iPhone 7 skal visstnok være veldig lik iPhone 6s, her avbildet. Foto: Apple

Starter på 32 GB

Kilden hevdet at den nye innstegsmodellen kommer med 32 GB lagringsplass, et alternativ som mangler på iPhone 6, som kommer med enten 16 GB, 64 GB eller 128 GB lagringsplass. Opplysningene trosser også tidligere rykter om iPhone 7.

Som Wall Street Journal peker på har Apple vært trege med å kvitte seg med minstemannen blant lagringsalternativene sammenlignet med konkurrentene. Samsung sluttet for eksempel å tilby 16 GB-alternativet fra og med sin Galaxy S6.

Dermed begynner vi å få et rimelig utfyllende bilde av iPhone 7, gitt at alle ryktene hittil stemmer. Tidligere har vi blant annet fått høre at telefonen vil ligne på iPhone 6 designmessig, at den får dobbeltkamera og optisk zoom og ikke minst gjenganger-ryktet om at hodetelefoninngangen skal droppes til fordel for Lightning-standarden.

Apple har visstnok også nye planer for hjemknappen på iPhone 7: I stedet for en fysisk knapp skal det visstnok benyttes «Force Touch»-teknologi »

(Via TechRadar)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen