Kanskje det er slik den vil se ut?
Teknofil
Kanskje det er slik den vil se ut? (Bilde: Illustrasjon: Niklas Plikk, Teknofil.no)

– Neste iPhone kan bli rosa

Ny farge og bedre skjerm, melder Wall Street Journal.

De siste årene har Apple lansert nye iPhone-modeller i september, men ryktene begynner likevel for alvor å komme allerede på denne tiden av året.

Wall Street Journal (WSJ) er kjent for å ha gode kilder, både i Apple og hos leverandørene, og nå har de kommet med et par friske opplysninger.

Ifølge ikke navngitte personer som jobber for en Apple-leverandør, skal angivelig Apple ha gitt grønt lys til å produsere en rosa utgave av sin kommende toppmodell. WSJ skriver imidlertid at det er helt vanlig å gjøre slike tester i forkant, og at det ikke er sikkert at den nye mobilen faktisk vil komme i en fjerde farge. I dag får du kjøpt iPhone 6 i sølv, gull og stellargrå.

– Får «Force Touch»

Det som imidlertid er mer spennende er at den nye iPhone etter sigende skal få «Force Touch»-teknologien som Apple har inkludert på Apple Watch og nye Macbook. Denne skjermteknologien skiller mellom løse og harde trykk på skjermen.

For å beskrive mulighetene med en slik skjerm, skriver WSJ at du kanskje for eksempel kan få en piano-app til å spille ulike lyder, avhengig av hvor hardt du trykker. Spill nevnes også som et mulig bruksområde for Force Touch.

De anonyme kildene som WSJ har snakket med sier for øvrig at skjermstørrelsen på iPhone 6S og iPhone 6S Plus (hvis de blir hetende det), kommer til å være lik som i dag. Skjermoppløsningen blir etter sigende også identisk med dagens modeller.

Masseproduksjon av noen av delene som skal brukes i Apples neste toppmodeller, skal ifølge ryktene starte i mai.

Bedre batteri, kamera og prosessor, samt iOS 9
Dette «vet» vi om iPhone 6S »

(Kilde: Wall Street Journal)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen