Vil iPhone 6 se slik ut? Det tror i hvert fall konseptartisten Martin Hajek.
Teknofil
Vil iPhone 6 se slik ut? Det tror i hvert fall konseptartisten Martin Hajek. (Bilde: Martin Hajek)

– iPhone 6 kommer i to størrelser

Nye rykter hevder Apples neste telefon blir større.

Ryktebørsen slutter omtrent aldri å kverne ut nye spådommer om Apples kommende produkter. Vi har hørt om den sagnomsuste iTV i flere år og smartklokken iWatch glimrer fortsatt med sitt fravær, men noe vi nesten kan garantere er at Apple vil slippe en ny telefon i år. 

Telefonen vil trolig hete iPhone 6, og ifølge de nyeste rapportene fra den kinesiske analytikeren Sun Changxu, vil den komme i to skjermstørrelser, begge større enn dagens 4-tommer store iPhone 5S. 

To versjoner, begge større

I et intervju med det kinesiske nettstedet QQ Tech sier Changxu at iPhone 6 trolig vil ha en 4,7 tommer stor skjerm med en oppløsning på 1136 x 640 piksler.Han tror også, uten å egentlig forklare hvorfor, at Apple vil slippe en enda større iPhone kort tid etterpå, denne gangen med en 5,7-tommer stor skjerm, noe som slenger den rett inn i Phablet-territoriet.

Vi hørte lignende rykter i fjor høst, da flere analytikere, også kjent som mobilbransjens spåkoner, mente at neste iPhone ville bli en Phablet.

Apple røper ingenting

Apple har naturlig nok ikke sagt noe om hva vi kan vente fra dem, eller hvordan neste iPhone vil se ut. Da iPhone inngikk en avtale med telefonselskapet China Mobile forrige uke, ble Apple-sjefen Tim Cook spurt om neste iPhone ville ha en større eller fleksibel skjerm. Det eneste han ville si var at vi kunne glede oss til noen "fine" oppdateringer i framtiden: 

– Vi snakker aldri om framtidige ting. Vi jobber med fantastiske ting, men vi vil holde dem hemmelig. På den måten blir dere så mye gladere når dere ser dem.

Men, hvordan vil iPhone 6 se ut? 
Ingen vet, men sjekk dette lekre iPhone 6-konseptet »

(Kilde: QQ Tech via Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen