Konseptskisse av hvordan en iPhone 6-billigmodell (6C) kan se ut.
Konseptskisse av hvordan en iPhone 6-billigmodell (6C) kan se ut. (Bilde: Ovalpicture.com / Joseph Farahi)

– iPhone 6 kommer i september

I to ulike skjermstørrelser, hevder kilder.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det har vært mange spekulasjoner rundt Apples kommende iPhone 6-modell, og ikke minst har det vært spekulert mye i når telefonen vil bli lansert. Analytikeren Abhey Lamba i Mizuho Securites uttalte for eksempel nylig til  nettstedet Streetinsider.com at iPhone 6 kan komme tidligere enn ventet – kanskje allerede i juli.

Nå hevder imidlertid nettstedet Nikkei Asian Review at telefonen ikke vil komme før i september. Da samsvarer det mer med tidspunktet Apple tradisjonelt har lansert nye telefoner på.  iPhone 5S ble for eksempel også lansert i september.

I gang med å produsere komponenter

Nikkei Asian Review skriver at de har kilder som forteller at Sharps Kameyama-fabrikk og Japan Displays Mobara-fabrikk vil starte masseproduksjon av skjermer til iPhone 6 i april-juni. LG Electronics vil også levere skjermer til Apple. Produsenter av andre komponenter, som fingeravtrykkslesere, skal allerede være igang med produksjonen.

Det ventes at Apple kommer til å øke skjermstørrelsen på den nye modellen, og ryktene skal også ha det til at det vil komme to modeller. Nettstedet Macotakara har tidligere truffet veldig godt med sine iPhone-rykter, og ifølge dem har en pålitelig kilde bekreftet at Apple vil komme med nye iPhone-modeller i størrelsene 4,7 og 5,7 tommer. 

Vårt søsternettsted Amobil.no har oppsummert alle iPhone 6-ryktene her »

(Nikkei Asian ReviewMacotakara, Streetinsider.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen