Illustrasjonsbilde. Størrelsesforskjellen mellom de to telefonene er ikke nødvendigvis proporsjonal i forhold til slik den er i virkeligheten. (Bilde: Apple/Samsung/teknofil.no/montasje)

– iPhone 6 er bare en kopi

Samsung ute med heftig påstand.

Ordkrigen og patentstriden mellom Samsung og Apple vedvarer stadig, og sist ut er Samsungs angrep på Apples nylig lanserte telefoner, iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Sør-koreanerne mener nemlig at spesielt iPhone 6 Plus er en kopi av deres egen Galaxy Note-serie, og da spesielt den nylig lanserte Galaxy Note 4.

Bare en kopi

Samsung har allerede rakket ned på Apples nye telefoner i en rekke korte videosnutter, men nå har selskapet i tillegg kommet med offisielle uttalelser der de omtaler iPhone 6 Plus som en ren kopi av deres egen Note-serie. De har allikevel ikke anmeldt forholdet, og bruker heller ordet «imitasjon» om Apples telefon, slik at det høres mindre alvorlig ut.

Uansett er denne svertekampanjen god reklame for Samsung, som drar nytte av konkurrentens produkter for å markedsføre seg selv. Du kan selv se det i videoen under:

 

Å si at iPhone 6 Plus er en direkte kopi av Galaxy Note 4 er vel  ta litt hardt i, og det vet nok Samsung også. Men det er et helt reelt poeng at Apple får uproporsjonalt mye oppmerksomhet for noe de egentlig er flere år på etterskudd med. Men slik har det vært med mange ting.

Samsung har mobbet Apple lenge:
Dette er en av de første videosnuttene fra kampanjen! »

(Kilde: Phone Arena)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen