iPhone 5S kan få ny hjemknapp

Gjemmer det seg en fingeravtrykkleser under?

Det er bare én dag igjen til Apple holder en storstilt pressekonferanse, hvor det er ventet at de to smarttelefonene iPhone 5S og iPhone 5C blir presentert.

Dermed er det fremdeles tid til ryktemakeri, og nettet tar såvisst ingen pauser. Ett av de ferskeste iPhone 5S-ryktene angår hjemknappen til telefonen, som ser ut til å ha fått litt overhaling.

Ifølge flere lekkede bilder ser knappen ut til å ha fått en redesign, og flere tror dette henger sammen med den ryktede fingeravtrykkleseren som visstnok er med på lasset.

Flere tekniske detaljer

En oppdatert liste med spesifikasjoner har også lekket på nett, og det Apple-fans kanskje kan se fram til inkluderer LED-flash, f/2.0-blender, støtte for Full HD-video med opptil 120 bilder i sekundet, 250 timers batteritid i standby-modus, en A7-prosessor, en 4 tommers skjerm på 1136 x 640 piksler og 5 GHz trådløst nett.

Etter flere måneder med rykter og lekkasjer, får vi endelig vite hva Apple egentlig har i vente på pressekonferansen i morgen kveld. Da gjenstår det egentlig bare å se.

I levende bilder:
iPhone 5S og 5C fanget på video »

(Kilder: Übergizmo og Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen