iPhone 5S kan bli mye raskere

Apple tester angivelig ut ny prosessor.

Rykter om Apples angivelig kommende toppmodell iPhone 5S begynner å bli dagligdags i forkant av den mulige kunngjøringen 10. september.

Sist ute er informasjon om hva slags prosessor vi kan se i den framtidige smarttelefonen, og Pocket-lint melder at Apple tester ut en 64-bits A7-brikke.

Det mest interessante i denne forbindelsen er at ytelsestestene skal ha vist en framgang på ikke ubetydelige 31 prosent i forhold til A6-prosessoren i iPhone 5.

Glattere grafikkbehandling

Flere kilder på nett har de siste dagene nemlig oppgitt at Apple tester ut 64-bits prosessorteknologi. Ryktene forteller videre at A7 blir tokjernet, og det kan bidra til å forklare forbedringen i ytelsen.

Den kjappere prosessoren skal blant annet gjøre at animasjoner, gjennomsiktighet og andre grafiske effekter kjører glatt på operativsystemet iOS 7.

Flere mener imidlertid at teknologien fremdeles er under testing og at det ikke er sikkert at vi får se 64-bitsteknologi i aksjon før den eventuelle A8-prosessoren. Det vil muligens si smarttelefonen som kommer etter høstens kolleksjon.

iPhone 5S kommer visstnok i gull:
Her er nye bilder av Apples gylne iPhone »

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen