iPad ut i tåka

Vi har lenge visst at Norge og de andre nordiske landene ikke stod øverst på Apples prioriteringsliste. England, Frankrike, Tyskland og Australia var forventet å få iPad 24. april. Nå har det vist seg at suksessen i USA får ringvirkninger. Apple solgte over en halv million iPader bare i løpet av den første uka i statene. Problemet er nå at selskapet ikke klarer å lage nok enheter til å dekke etterspørselen.
 
Mai
Hvis man nå ser på Apples hjemmesider i blant annet England kan vi se at slippet er utsatt til sent i mai. Det vil være mulig å forhåndsbestille produkter fra 10. mai. Dette betyr at Apple har skjøvet på slippet med en måned. Vi kan bare anta hvilken skuffelse det er i landene det gjelder.
 
Norge usikkert
Apple sier som vanlig ingenting om hva som skal skje etter mai. Det var vel et lite håp om at en april-lansering i England ville betydd iPad i det norske markedet i mai, men når England og de andre nå er forskjøvet til slutten av mai er det ikke godt å si hva som skje med oss i lille Norge.
 
Det er bare å innse at vi nok ser på oss selv som noe viktigere enn det vi i realiteten er. Hva gjelder iPad lansering i Norge tror jeg vi er heldig om vi se produkter her på berget før tidligst juni eller helst juli. For å være helt ærlig vil jeg ikke bli overrasket om vi ender godt utpå høsten. Litt sørgelig for alle dem som venter i spenning og ikke har muligheten til å importere en enhet fra USA. Her er det bare å smøre seg med tålmodighet, for her skjer det ikke noe med det første. Det er kanskje en mulighet for at vi får vite noe konkret i forbindelse med Apples vante juni-konferanse, men jeg ville ikke veddet på det heller. I mellomtiden er det bare å se på bilder å smøre seg med tålmodighet. 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen