iPad blir reise-TV

Sling Media er klare med en applikasjon som lar deg ta TV-kanalene du har hjemme i stua med deg samme hvor i verden du reiser. Applikasjonen gir TV-bilder med høyere oppløsning enn det du får om du bruker iPhone-applikasjonen.

Slingbox
For å få TV-signalet ditt ut på Internett trenger du en Slingbox. Vi har tidligere skrevet flere artikler om hvordan dette systemet fungerer, men kort fortalt dreier det seg om at du plasserer en boks hjemme i stua, og lar signalet fra mottakeren hjemme gå via denne boksen og til TV-en. Boksen er koblet til Internett, og oppsettet gjør du enkelt fra en PC i det samme hjemmenettverket.

Når innstillingene er gjort kan du skru av PC-en hjemme uten at du mister kontakten med Slingbox av den grunn. Nå er det bare å starte applikasjonen på iPad og logge seg på med brukernavn og passord. Straks etter får du det samme bildet på iPad-en som du ville hatt om du skrudde på TV-en hjemme.

I Norge finnes Slingbox i to varianter som er kompatible med iPad-versjonen. Den billigste heter Slingbox Solo, og kan kobles til én kilde. Toppmodellen heter Pro-HD, og kan kobles til tre kilder, hvorav en med HD.

Flere kilder
Med Slingbox Pro-HD kan du for eksempel koble Riks-TV til en av portene, et kamera til en annen og en videospiller til den tredje. På den måten kan du ikke bare se film og TV hjemmefra, men du kan også sjekke at alt er som det skal være hjemme, mens du er ute på tur. To av enhetene kan du kontrollere med en virtuell fjernkontroll på iPad-en.Programmet til iPad koster 165 kroner og kan lastes ned fra iTunes. Men husk at du trenger en Slingbox Solo eller Pro-HD for at det skal virke. En Slingbox Solo koster ca. 1800 kr, mens Pro-HD koster ca. 2500 kr.

Her kan du sjekke billigste pris på Slingbox.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen