iPad 3 kan få ultrarealistisk spillgrafikk

iPad 3 kan få ultrarealistisk spillgrafikk

Ny grafikkbrikke gir 20 ganger høyere ytelse.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Imagination Technologies hevder selskapets neste generasjon PowerVR Series6 grafikkprosessorer (GPU) vil gi 20 ganger høyere ytelse enn hva tilfellet er med GPU-en som brukes i dag.

Apple er storaksjonær i selskapet, og har brukt brikker fra Imagination Technology i iPad, iPhone, iPod Touch og Apple TV, skriver BGR.

Forbedret arkitektur

Den nye brikken vil ifølge produsenten gi en ultrarealistisk spill-opplevelse og gjøre det mulig å kjøre mer komplekse applikasjoner, fordi brikken gir 20 ganger høyere ytelse gjennom en arkitektur som er fem ganger mer effektiv enn i dagens iPad.

– Basert på våre erfaringer etter å ha levert flere hundre millioner GPU-er, og drevet omfattende markeds- og brukerundersøkelser, har vi vært istand til å sette en ny standard for GPU-arkitektur, særlig på områdene kraft, båndbredde og effektivitet. Dette er de viktigste kriteriene en GPU bedømmes ut fra, sa direktør i Imagination Technologies, Hossein Yassaie under CES i Las Vegas denne uken.

Klar i mars

Nå er det ikke kommet noen antydninger om hvilken brikke Apple vil velge i sin neste generasjon iPad, men ryktene tilsier at A6-brikken som ventelig vil sitte i iPad 3 også vil inneholde Imaginations Series6-GPU.

De som mener å vite noe vi andre ikke vet, hevder vi får iPad 3 allerede i mars. Den viktigste forbedringen skal, fremdeles ifølge ryktene, være en mer høyoppløst skjerm og en raskere prosessor.

Les også: - Fremtidens spillkonsoll er et nettbrett

Norges beste mobilabonnement

Mai 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen