iPad-salget vil ta av i 2011

Hvis du ikke allerede har en teknofil venn, nabo eller onkel med iPad så er det nok bare et tidsspørsmål. I høst kunne vi melde om at Apples nettbrett ble pumpet ut på markedet i rekordtempo - hele 50 000 eksemplarer hver dag.

Men det stopper tydeligvis ikke der. Markedet for kule elektroniske dingser er jo som kjent stort, og snakker vi nettbrett er det fremdeles ikke så mange som har et slikt. Og siden Apple heller ikke har så stor konkurranse - i praksis er det vel i skrivende stund bare Samsung med sin Galaxy Tab som har klart å komme med et godt alternativ - har de også stor tro på å kunne selge noen enheter til neste år.

65 millioner i 2011
Hvis du synes femti tusen hver dag - altså halvannen million eksemplarer i måneden - høres tøft ut, er det barnemat mot hva som er planen for neste år. Ifølge taiwanske DigiTimes vil nemlig Apple legge inn ordre for hele 65 millioner iPad-skjermer i 2011.

Det betyr at det forventes mer enn en tredobling av et salg som fra før går meget, meget bra.

At Apple har tro på neste generasjons iPad, som vi regner med vil komme i butikkene allerede på vårparten, er det altså ingen tvil om.
LES: Slik blir iPad 2Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen