iPad-eiere misfornøyde med nylansering

Nesten halvparten av iPad 3-eierne synes oppdateringen kommer for fort.

Er du glad i å ha den nyeste dingsen til enhver tid? Det er du ikke alene om. En undersøkelse viser at hele 45 prosent av amerikanske iPad 3-eiere er irriterte over at Apple har sluppet en ny iPad bare 7 måneder etter forrige generasjon.

Her kan du lese vår live-dekning av Apple-lanseringen.

Undersøkelsen loddet også stemningen for nye iPad Mini. 14 prosent av respondentene svarte at de definitivt skal kjøpe Apples nye minisurfer, mens 32 prosent antakeligvis vil kjøpe den.

Kindle Fire såvidt foran

På spørsmål om hvilket av de små nettbrettene de ønsket å kjøpe viste det seg imidlertid at Amazons Kindle Fire var øverst på ønskelisten hos flest. Hele 46 prosent ønsket seg Amazons nettbrett, mens iPad Mini var foretrukket av 40 prosent. Google og Asus' nettbrett Nexus 7 stod bare øverst på ønskelisten hos 14 prosent av deltakerne.

Blant de som ønsket seg iPad Mini var størrelsen det viktigste argumentet for nettbrettet. På andre- og tredjeplass kom ytelse og batteritid.

Dårligere rykte etter kartlanseringen

Undersøkelsen tok også for seg Apples renommé. Hver fjerde deltaker i undersøkelsen, 26 prosent, mente at Apples nye karttjeneste Apple Maps har skadet selskapets rykte. 45 prosent av deltakerne mente også at Apple har blitt et dårligere selskap siden Tim Cook tok over lederjobben fra avdøde Steve Jobs.

Les også: Test av Apple iPhone 5

(Kilde: cellular-news.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen