Intet Diablo i år

Actionrollespillet Diablo III vil trolig ikke se dagens lys i 2011. Det skriver GameSpot.

Activision sier klart og tydelig at de ikke har et slippvindu for Diablo III, dermed er ikke spillet med i salgsberegningene for dette året. Det ventes heller ikke noen andre spill, slik som neste versjon av Starcraft II, fra Blizzard i 2011.

Til gjengjeld vil det komme "minimum" to titler mot slutten av 2012.

– Vi tror at Blizzard kan levere én stor tittel i året på lang sikt, men det som alltid kommer først er kvaliteten på spillet, sier Activisions Thomas Tippl.

Det er ikke veldig lenge siden sist vi prøvekjørte Diablo III, nærmere bestemt under Blizzcon i oktober i fjor. Vår utsendte ble imponert, samtidig som han bet seg merke i hvorfor Blizzard bruker god tid på spillene sine.

– Siden jeg først så spillet i 2007 har flere ting blitt utprøvd, kastet på dynga og erstattet med noe nytt – noe som viser at Blizzard ikke nøler med å gjøre ting om igjen hvis det ikke føles riktig for dem. Det aller viktigste derimot, er at hver gang jeg rører spillet har jeg det vanvittig morsomt, skrev Marius Jentoftsen i sin sniktitt.

Activision sa også litt om egen økonomi samtidig som man delte ut dårlige nyheter i natt norsk tid. Selskapet hadde inntekter på hele 4,45 milliarder dollar i 2010, opp fire prosent fra året før. Det er i overkant av 25 milliarder kroner, det.

Overskuddet var imidlertid ikke i nærheten av slike summer, men gikk opp fra 113 millioner dollar i 2009 til 418 millioner dollar i fjor. Det til tross for en underskudd på 233 millioner dollar i fjerde kvartal 2010.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen