Internet Explorer 7.0 Beta 2 sluppet

Microsoft har nå sluppet Internet Explorer 7.0 Beta 2, det vil si den er ikke lenger i forhåndsvisning. IE 7 Beta 2 har nå støtte for Windows XP Professional x64 Edition og Windows Server 2003 i tillegg til Windows XP med SP2.

IE 7.0 Beta 2 er i utgangspunktet for betatestere, men alle som ønsker det kan laste den ned og teste. Denne betaversjonen skal være mer stabil enn forhåndsvisningen, og det skal være mulig å oppgradere direkte til den endelige versjonen uten å avinstallere betaversjonen først. Den endelige versjonen skal etter planen slippes i andre halvdel av 2006 - Microsoft regner med at IE7 slippes 60 dager før Windows Vista slippes.

Nyhetene i IE7 går først og fremst på omfattende tiltak for bedre sikkerhet med blant annet filter mot phishingforsøk, beskyttelse mot "Cross-Site Scripting" og beskyttelse mot svindelforsøk som utnytter internasjonale domenenavn (IDN). IE7 skal også få en RSS-leser, et fanebasert grensensitt, forbedret støtte for stilark (CSS), og det skal være lettere for brukere å organisere favoritter.

Du kan laste ned Internet Explorer 7 Beta 2 fra microsoft.com, men vær klar over at nettleseren fortsatt er i betaversjon, og derfor kan være ustabil.

Kilde: windowsitpro.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen