Intern Media Connect Bay fra Trust

Se større bilder i produktguiden

Trust har hatt denne typen kortleser på markedet en stund, men de har lenge vært alene om å tilby så omfattende funksjonalitet som denne enheten kan skilte med. Så vidt vi kan se, er endringen fra forrige versjon (Trust USB 2.0 Multi Connect Bay Direct Access Hub) at den har enklere tilkobling, og bruker færre porter på maskinen din. Dessuten har de utvidet kortleseren til å støtte flere kort-typer. Dessverre har de tatt bort den ene USB-porten, så det bare er en igjen.

Trust USB 2.0 Direct Access Hub var relativt tungvindt å koble til PC-en, og den brukte en rekke USB-porter bak på maskinen. Den nye Media Connect Bay er enklere å koble til da det kun går én signalkabel ut fra enheten, mot tre tidligere, og den bruker ikke lenger flere USB-porter.

Fronten fåes i flere farger, som alle følger med i pakken. Det burde derfor være mulig å få den til å passe i nesten enhver vanlig PC.

Enheten har støtte for følgende korttyper: CF I og II, IBM Microdrive, SMC, MMC, MMC Reduced Size, SD, Mini SD, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Memory Stick Magicgate, MS RAM og MS Select. Vi merker oss at den ikke har støtte for xD-Picture-Card som blant annet Olympus bruker i de fleste av sine kameraer. Men noe må de vel la være igjen til neste versjon.

Anbefalt utsalgspris er 229,- kroner inkl. moms.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen