Intel utsetter 1066-brikkesett og CPU


Intel byr på nok en forsinkelse

Mye tyder på at Intel sliter med å holde liv i Netburst-arkitekturen, som "Prescott"-prosessorene er basert på, for tiden. Selskapet har allerede utsatt 4 GHz-versjonene av Pentium 4 til neste år, og nå kommer også utsettelsen av 1066 FSB-prosessorer og 925XE-brikkesettet.

Årsaken bak forsinkelsen av prosessorene og brikkesettet som i utgangspunktet skulle komme i 3. kvartal er ukjent - i likhet med årsaken til forsinkelsen av 4 GHz-prosessorene. I følge Anandtech vil 925XE-brikkesettet, som er det eneste med støtte for 1066 FSB, nå komme i den tredje uken i oktober - og det vil høyst sannsynlig bli en papirlansering.

I løpet av det som da er igjen av året vil selskapet lansere 3,73 GHz-prosessorer som kjører på 1066 FSB, samtidig som Pentium 4 3,4 GHz Extreme Edition med LGA775-sokkel kommer på markedet. Dette stemmer for øvrig godt over ens med informasjon fra X-Bit Labs om at Intel vil kutte ut dagens 3,2 GHz EE-prosessor i november, ettersom flere og raskere versjonen av CPU-en er på vei.

(Kilder: Anandtech, X-Bit Labs)

Kommentarer (15)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen