Intel snurrer i gang Core i7-konkurranse

Intel fyrer nå i gang det de har valgt å kalle Intel Core i7 Custom Desktop Challenge. Konkurransen går over en rekke land, blant annet Norge, og vinnerne blir utropt 14. desember 2009.

Konkurransen går ut på å bygge et nytt system basert på Intel Core i7, eller Core i5. Dette systemet skal så konkurrere i en av to klasser. Den første klassen går på ren casemodding, her er det bare å kjøre på med vinkelsliperen, Deretter fyller man på med belysning, kjøling og andre kreative ting.

Den andre klassen går på livsstil, der fokuset skal være husautomasjon og smarthus. Stikkord her er trådløse medieavspillere, sikkerhetssystemer og automatisk lysstyring. Bidragene må være inne innen 16. november og vil bedømmes av en egen jury, fem ulike faktorer kan gi opptil 10 poeng hver, for en total makssum på 50 poeng.

I tillegg vil man ha en egen People's Choice-konkurranse, der bidrag fra den første delen av konkurransen vil bli presentert på en egen nettside. Deretter kan folk verden over stemme frem sin favoritt. En rekke andre priser skal også deles ut, blant annet "Best in Country", hvilket betyr at vi kommer til å hente inn minst en premie til Norge. Denne delen varer fra 23. november til 7. desember.

Konkurransen er åpen for alle som er 18 år eller eldre. For påmelding og mer informasjon, gå til intelcorechallenge.com.

(Kilde: Intel)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen