Intel lanserer "Lindenhurst"

"Lindenhurst"-brikkesettene er først og fremst tiltenkt servere og kraftige arbeidsstasjoner, og har støtte for opp til to Xeon "Nocona"-prosessorer, som bruker x86-64 (EMT64), 800FSB, "Extended" SpeedStep og SSE3. Brikkesettene har støtte for tokanals DDR2-400 EEC, som er hakket lavere enn DDR2-533-støtten i desktop-brikkesettene fra Intel. Dog kan "Lindenhurst" støtte opp til 16 GB fysisk minne - og det er bakoverkompatibelt med DDR(1)333 og DDR(1)266.

Rent bortsett fra støtten for Xeon "Nocona", har "Lindenhurst"-familien bedre fjernovervåkingssystemer, bruker mindre strøm og skal også være mer stabilt, ifølge Intel. Brikkesettene er også tungt basert på bruk av PCI Express som erstatning for PCI-bussen, selv om det også byr på "vanlig" PCI og PCI-X-støtte.

At systemet ikke baserer seg 100% på PCI Express er nok mange glade for, ettersom lanseringen kommer dagen etter rapporter om en kritisk PCI Express-bug, som fører til at systemet "låser seg" dersom man bruker PCI Express-kort med det.

Les mer om "Lindenhurst" på Intels hjemmesider.

(Kilde: Digit-Life, Intel)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen