Intel er ikke påvirket av hovedkort-problemene

Intel er ikke påvirket av hovedkort-problemene

Markedsandelene øker selv etter store problemer tidligere i år.

Til tross for at prosessorgiganten Intel måtte kalle tilbake alle Sandy Bridge-hovedkortene tidligere i år, noe som kostet selskapet rundt én milliard kroner, ser det ikke ut til å ha påvirket posisjonen i markedet.

Tall analyseselskapet Isuppli har hentet inn viser faktisk at Intel i løpet av denne perioden har vokst, og sikret seg større markedsandeler innenfor brikkesettmarkedet.

Rister av seg skandalen

Det var under en måned etter at Intel lanserte deres nye brikkesett, Intel 6-serien med kodenavn Cougar Point, alt problemene ble kjent. Ytelsen og funksjonaliteten til flere av SATA-portene var ikke riktig, og alt gikk i retur.

Mange hevdet Intel ville tape kunder og markedsandeler som følge av SATA-problemene. Det har ikke skjedd. Intels markedsandeler økt med 1,6 prosentpoeng siden Q4 2010, og den totale omsetningen har økt med 25 %.

Analyseselskapet påpeker samtidig at dette bildet vil endre seg i året som kommer. Det er forventet at salget av minibærbare, der Intels Atom-prosessorer er sterkt utbredt, vil falle til fordel for nettbrett.

Kilde:(The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen