Intel avviser utsettelse

Mange har nok lenge ventet på at Alderwood og Grantsdale brikkesettene blir lansert. Sammen med disse kommer nemlig også en del annen ny arkitektur, bl.a. DDR2, PCI Express og sokkel T.

For kort tid siden trodde man at det ville dukke opp hovedkort basert på Intels nye brikksett med en gang CeBIT 2004 ble avsluttet i mars. Det ser imidlertid ut som om mange hovedkortleverandører vil vente med dette til Intel lanserer nye revisjoner av brikkesettene. Et annet moment inne i bildet er LGA775 prosessorene (sokkel T) og PCI Express grafikkort, som fortsatt lar vente på seg. Det er liten vits i å ha et brikkesett uten prosessor eller grafikkort som passer.

Ifølge rykter hos blant annet Digitimes er det nå stor usikkerhet vedrørende når Grantsdale og Alderwood virkelig vil være tilgjengelig på markedet. Enkelte tror mai eller juni, mens de mest pessimistiske regner med at leveransene ikke vil starte før juli. Dette gjelder også LGA775 prosessorene på 0,09-mikron (Prescott).

Senere i dag ble det imidlertid publisert en artikkel på The Inquirer som sa at Intel avkreftet enhver form for utsettelse av både Alderwood, Grantsdale og sokkel T.

Digitimes ser også ut til å ha trukket saken fra forsiden der det ble påpekt at brikkesettene trolig ville bli utsatt.

 

(Kilder: Digitimes, The Inquirer, Xbit Labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen