Intel Atom til Iphone?

Ifølge tyske Zdnet har en Intel-ansatt i ledelsen bekreftet at Atom-prosessoren etter hvert vil finne veien inn i en ny versjon av Apples Iphone.

Tidsplanen for dette er foreløpig ukjent, men vi kan vel tenke oss at lanseringen av en ny telefon kan være aktuell mot slutten av neste år (2009).

Ryktene vil ha det til at den neste versjonen av Iphone med påstått Atom-prosessor får en noe større fysisk størrelse enn dagens. Dersom de fysiske målene skulle bli større enn det som er normalt for en slik telefon, kan sjansen være tilstede at Apple faktisk gjør dette om til en tablet.

Foreløpig har verken Apple eller Intel bekreftet skriftlig at slike planer foreligger. Ifølge Cnet skal det være tvil blant andre Intel-kilder at en tysk representant virkelig har bekreftet en Atom-Iphone.

Det hører også med til historien at neste versjon av Iphone får en betydelig større skjerm. Forhåpentligvis tenker man også på å integrere 3G-støtte, krypteringsfunksjoner og pushmail samt gjør den noe mer bedriftsvennlig.

(Kilde: Zdnet.de)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen