I teaservideoen for Intels nye Core-prosessorer bruker de en svart Surface Book som modell.
I teaservideoen for Intels nye Core-prosessorer bruker de en svart Surface Book som modell. (Bilde: Intel/skjermdump)

Intel viste frem svart Surface Book i teaservideo

Ligger det an til refresh i oktober?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Microsoft Surface Book er en svært god PC, men den baserer seg fortsatt på forrigegenerasjons maskinvare, noe vi har bemerket både i testen av basisutgaven og av Performance Base-modellen

Skal vi tro Intels teaservideo for sine nye åttendegenerasjons Core-prosessorer ligger det an til å bli en endring også for Surface Book.

Svart Surface Book 

Under slagordet «Design for what's coming next» viser Intel frem en PC som umiskjennelig er en Surface Book, bare at den er svart. Dagens Surface Book kommer bare i grå, og det er dermed sannsynlig at det er snakk om en ny utgave. 

Det kan selvfølgelig bare være snakk om en mockup, men den inneholder i alle fall den unike knappen for å løsne skjermen fra tastaturet, så at det er en Surface Book er det ingen tvil om. 

Skal vi dra spekulasjonene veldig langt, så snakker Intel i videoen om «Amazing 4K» i sammenheng med et bilde av skjermen, så kanskje en eventuell ny Book vil få 4K-skjerm? Dagens modell har som kjent 3:2-format og en oppløsning på 3000 x 2000 piksler.

Surface Pro med LTE

Microsoft har for øvrig varslet at de vil lansere en Surface Pro med støtte for mobilt bredbånd, og det er ventet at den vil dukke opp i oktober. Det er derfor ikke usannsynlig at en eventuell ny Surface Book vil dukke opp der. 

Skulle den være utstyrt med en åttendegenerasjons Core-prosessor i U-serien, som ble lansert i går, får den i så fall fire kjerner i stedet for to

Intel hevder selv at ytelsen skal øke med opptil førti prosent fra syvende generasjon, som altså også var en generasjon nyere enn prosessoren i dagens Surface Book. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen