Integrerer Skype-adapter på hovedkort

Alternativ tekst mangler

Asus kommer til å integrere en adapter på sine fremtidige hovedkort, som åpner muligheten for å kople en vanlig telefon til PC-en og i tillegg bruke den på Skype-nettverket.

Som sikkert de fleste har fått med seg, er Skype sin utbredelse blitt ganske enkelt enorm og den brukes både av privatpersoner og bedrifter - selv om tjenesten strengt tatt kun er beregnet på ikke-kritisk bruk.

Asus ser altså muligheten for å utvide funksjonaliteten på sine hovedkort med det man referer til som en Telesky-adapter. Dette er ikke noen ny teknologi, siden lignende enheter også kan kjøpes som tilleggsutstyr fra andre leverandører, men adapteret plugges ganske enkelt inn i en port med USB 2.0-grensesnitt.

Etter å ha implentert Telesky-adapteren kan man velge mellom vanlig telefonnettverk eller Skype, samt bruke all funksjonaliteten i sistnevnte med en helt vanlig telefon - også trådløs.

En av fordelene med Telesky er naturligvis at man får færre telefoner å forholde seg til i hjemmet. Man får også kjøpt egne Skype-telefoner, men disse kan dermed erstattes med en slik adapter dersom man har en vanlig telefon.

I første omgang vil løsningen leveres med de to hovedkortene M2N/TeleSky og P5B/TeleSky, for henholdsvis AMD- og Intel-plattformen.

(Kilde: X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen