Integrerer Keyhole med Google Maps


Så tett på Santa Monica-stranden i Los Angeles kom vi. Klikk på bildet!

Google Maps har allerede vært i beta en stund, og lar folk søke i kart over hele USA. Man kan skrive inn et stedsnavn, og få opp treff med en gang. Google har nå utvidet mulighetene til å vise satellittbilder servert fra Keyhole i tillegg til kart.

Google kjøpte nemlig opp selskapet bak Keyhole-teknologien for en stund siden. Keyhole inneholder satellittbilder av hele verden, og er et eget program man kan laste ned på PCen. Her kan man bevege seg i 3D over satellittbilder, og programmet viser fjell og forhøyninger med en 3D-effekt, og blir ofte brukt i TV-sammenheng. Bildene som blir brukt for å gjøre dette mulig blir nå tatt i bruk i Google Maps.

Satellittbildene er sømløst integrert med Google Maps, og man klikker bare på "Satellite" for å gå over til å vise bilder. Google tror dette vil være en nyttig tjeneste for mennesker som ønsker å faktisk se hvordan ting ser ut, i stedet for å bare se det på et kart.

Man kan også få opp kjørebeskrivelser på satellittbildene. Dette kan gjøre det enklere å finne frem, men i tette bymiljøer er nok kart bedre. Du kan selv teste ut den nye funksjonaliteten i Google Maps på maps.google.com.

Kilde: Google

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen