(Bilde: Socialmatic)

«Instagram-kameraet» får prislapp og dato

Socialmatic kommer med Polaroid-funksjon.

Det begynte som et reinspikka Instagram-kamera, men Socialmatic har nå utviklet seg til å få Polaroid-egenskaper, og – ikke minst – det blir et virkelig produkt.

Både prislapp og utgivelsesdato er avslørt, sammen med flere tekniske spesifikasjoner. Du må ut med minst 1800 kroner når det firkantede kameraet kommer på markedet, og det er ventet å dukke opp i 2014.

Del på nett og i virkeligheten

Etter at Socialmatic slo seg sammen med Polaroid, er det derfor naturlig at du får muligheten til en direkteutskrift av fotografier. Å dele bilder skal med andre ord ikke bare skje på nett, men også i den virkelige verden.

På innsiden befinner det seg derfor blant annet en Zink Instant-printer, sammen med Android som operativsystem, en bildesensor på 14 megapiksler for frontkameraet og 2 megapiksler for kameraet på baksiden og LED-blits.

Ellers dukker det opp en liten LCD-skjerm på forsiden som blant annet kan vise emoticons, samt en 4,3 tommer stor skjerm på baksiden. GPS, WiFi og Bluetooth følger med, sammen med 4 GB internminne og en SD-kortinngang for større lagringsplass.

En mengde ulike filtre er selvsagt også på plass.

Et annet fancy kamera:
Kamera deler seg i to »

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen