Instagram har nådd stor milepæl
(Bilde: Chukcha/Shutterstock.com)

Instagram har nådd stor milepæl

Nå er den populære bildetjenesten større enn Twitter.

Enten man driver med fotografering eller ei er den Internett-baserte bildedelingstjenesten Instagram godt kjent for de fleste. Tjenesten ble lansert for temmelig nøyaktig fire år siden, og siden har den opplevd en eventyrlig vekst i popularitet.

Nå melder Instagram på bloggen sin at en gedigen milepæl er nådd. Per dags dato har tjenesten nemlig brutt den magiske grensen på over 300 millioner brukere på verdensbasis.

Deler 70 millioner bilder hver dag

Det betyr at Instagram nå har flere brukere enn den svært populære mikrobloggtjenesten Twitter, som til sammenligning meldte om 284 millioner aktive, månedlige brukere i slutten av oktober.

I tillegg kan Instagram også opplyse om at det nå deles rundt 70 millioner bilder og videoer hver dag med tjenesten. Det tilsvarer cirka 810 bilder per sekund

Tar spam på alvor

I blogginnlegget skriver selskapet ellers at de skal fortsette arbeidet med å minimere forekomsten av spam på tjenesten, et arbeid de allerede har startet for en god stund siden. Selskapet forsikrer at de deaktiverer spammete brukerkontoer jevnlig for å gjøre brukeropplevelsen best mulig.

Instagram videreutvikles også stadig, blant annet med flere redskaper for fotografer. Tidligere i år kunne vi for eksempel melde om en ny Instagram-app som enkelt lar deg lage fjellstabile videoer, og det har kommet flere bildebehandlingsfunksjoner til tjenesten.

Her er en annen artig bildeapplikasjon: Denne lar deg enkelt lage 3D-bilder av objekter »

(Via PetaPixel)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen