(Bilde: Amobil.no, Instagram)

Instagram fjerner Windows Phone-bilder

Stenger ute Instance-brukere fra bildetjenesten.

Facebook-eide Instagram har foreløpig ikke en egen app for Windows Phone. I stedet må brukere av Windows-telefoner laste ned Instagram-apper fra andre utviklere. Instance er en slik app, og nå ser det ut til at den er stengt ute fra bildetjenesten.

Les også: Itsdagram blir til Instance

Nettstedet theverge.com melder nemlig at bilder som blir lastet opp fra Instance-appen er synlig på bildetjenesten i få sekunder, før de bare forsvinner, helt uten forklaring.

Utvikleren bak Instance, Daniel Gary, jobber med å oppdatere appen, og har i mellomtiden skjult den fra app-butikken. Appen koster 10 kroner å laste ned, og Gary beklager via Twitter overfor de som har kjøpt appen og ikke lenger får til å laste opp.

Til theverge.com utdyper Gary at Instagram ser ut til å være i stand til å fange opp opplastinger som ikke skjer ved hjelp av den offisielle appen, og at han jobber med å få Instance til å virke igjen.

– Det er deres servere og deres tjeneste. Det jeg gjorde var ikke godkjent av dem, forklarer Gary til nettstedet, samtidig som han legger til at han ikke bebreider Facebook for å ha blokkert appen.

Les mer om Instance i ukens utvalgte apper

(Kilde: theverge.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen