Inntar Windows Mobile

Opera Software publiserte i dag nettleseren Opera 8 for smarttelefoner med Windows Mobile 2003. Avgjørelsen om dette kom som følge av stor etterspørsel fra både brukere og operatører etter den populære nettleseren fra det norske selskapet.

- Opprinnelig hadde vi ikke planlagt å gjøre Opera tilgjengelig for Windows Mobile-plattformen, men brukerne spurte etter den stadig vekk fordi de var skuffet over ytelsen til nettleseren som var forhåndsinstallert på smarttelefonene de kjøpte, sier John S. von Tetzchner, administrerende direktør hos Opera Software.

Testet i flere måneder
Høsten 2004 lanserte selskapet to forhåndsutgaver av Opera for Windows Mobile 2003 Smartphone. Disse ble godt mottatt av rundt 120.000 sluttbrukere som lastet ned nettleseren, testet den og kom med nyttige tilbakemeldinger.

Opera 8 for Windows Mobile inkluderer den siste versjonen av Operas Small-Screen Rendering som automatisk reformaterer nettsidene til å tilpasse seg små mobilskjermer. Dette skal gjøre det unødvendig med horisontal rulling samtidig som det blir enklere å lese innholdet på sidene.

Opera Software tror også operatørene vil sette pris på tiltaket siden nettleseren vil føre til økt bruk og mer datatrafikk.

Du kan laste ned en versjon av Opera 8 for Windows Mobile 2003 Smartphone fra denne siden. Versjonen for Windows Mobile Pocket PC er fortsatt under utvikling.

(Kilder: Opera, Digi)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen