Innspillingen av ?Rum Diary? i nærmeste fremtid?

Rum Diary er en semibiografisk roman skrevet av Thompson, om hans liv i Porto Rico på femtitallet som journalist. Johnny Depp har i syv år vært klar for rollen som Paul Kemp, Thompsons alterego, men filmingen har stadig blitt utsatt.

Filmingen skulle først ifølge IMDb starte etter ”Charlie og Sjokoladefabrikken”, men ble flyttet til etter at Depp ble ferdig med "Pirates of the Carribean"-filmene. Senest ble den utsatt på grunn av "Sweeney Todd".

Forfatteren og journalisten Hunter S. Thompson, levde et turbulent liv og døde for egen hånd i 2005.
Forfatteren og journalisten Hunter S. Thompson, levde et turbulent liv og døde for egen hånd i 2005.

Begynner å nærme seg?

Nå har produsent Graham King, som vant oscar for å produsere ”The Departed”, skaffet alle rettigheter og vil produsere med Depp for Warner Independent, skriver Reuters.

En tallsmann for King sier at de håper å begynne filmingen kort tid etter Depp er ferdig med innspillingen av sin neste film, ”Shantaram”. Ingen datoer er blitt satt for noen av filmene.

Regissøren Bruce Robinson, som blant annet lagde kultfilmen ”Withnail & I” skal skrive manuset og regissere filmen. Depp har tidligere spilt en av Thompsons andre alterego, Raoel Duke, i Terry Gilliams film fra 1996, "Fear and Loathing in Las Vegas".

Stadige forandringer

Mange planer har blitt annonsert i løpet av årene. Allerede i 2000 skulle filmen lages av indieselskapet Shooting Gallery, med Depp som stjerne og Nick Nolte i en bi-rolle. I 2002 kom en ny regissør med og Benicio Del Toro og Josh Harnett ble med på plakaten. Nå er verken Del Toro, Nolte eller Harnett koblet til prosjektet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen