Avatar tilgjengelig i 3D

Utvalget av blu-ray-filmer i 3D er ennå skralt, og ennå er nok mange skeptiske til å gå til innkjøp av 3D-ustyr for hjemmet. Nå har imidlertid filmen som kanskje vil få de filminteresserte ned fra gjerdet endelig kommet.

3D-versjonen av James Camerons kostbare storprosjekt Avatar er nemlig nå tilgjengelig på Blu-ray takket være en eksklusiv avtale som elektronikkprodusenten Panasonic har inngått med filmstudioet Twentieth Century Fox.

Avtalen gjør Panasonic til den foreløpig eneste tilbyderen av filmen, men den kan ikke uventet kun anskaffes ved kjøp av Panasonics ulike 3D-produkter. Det vil si at du enten må kjøpe en 3D-TV, 3D Blu-ray-spiller eller et 3D-hjemmekinosystem fra produsenten før du er kvalifisert til å motta et eksemplar av Avatar i 3D.

Kampanjen startet den 1. november og varer frem til 31. januar 2011 eller så langt beholdningen rekker, og mer informasjon kan du finne i butikkene.

Avatar var filmen som for alvor satte fart i 3D-interessen, og prosjektet tok regissør James Cameron hele 14 år å realisere på grunn av de teknologiske utfordringene. Filmen er en av de dyreste noensinne og samtidig den mest innbringende foran Titanic som også var regissert av Cameron.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen