Ingen salgsboom for PSP

Den 1. september ble Playstation Portable endelig lansert her i Norge. Nå har det gått en uke siden den beryktede spillkonsollen fra Sony entret butikkhyllene, og med alle forventningene i forkant av lanseringen skulle man tro at den har solgt i bøtter og spann.

Det store salget har derimot latt vente på seg. Flere forhandlere som ComputerWorld har vært i kontakt med rapporterer om et skuffende salg.

- Vi har trodd at vi kunne selge mye mer enn det vi har gjort. Nå tror jeg heller ikke at det er en maskin som vil ta av. Trolig vil den selge jevnt og trutt, sier en som ønsker å være anonym.

Mye av skylden for det sviktende salget legges på prisen som har havnet på hele 2500 kroner. Dette har ført til at det er flere voksne enn ungdommer som kjøper. Med tanke på at det er ungdommen som er selve målgruppen til konsollen, er det kanskje ikke så rart at salget går tregt.

PSP under juletreet
Trond Bentestuen i Expert er derimot optimist, og tror PSP vil få sitt store gjennombrudd når vi senere i år skal ut og handle julegaver.

- Det ruller og går, men vi forventer ikke den store boomen før til jul. Det er ingen tvil om at dette blir årets julegave. Vi selger nok ekstremt mye i november og desember, sier han til ComputerWorld.

(Kilde: ComputerWorld)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen