Ingen ordinær klokke

Ingen ordinær klokke

Klokken gjør at du kan fjernstyre mobilen din over Bluetooth. Du kan kontrollere samtaler og spille avmusikk, i tillegg blir du varslet ved innkommende meldinger og samtaler. Sist men ikke minst er dette også en analog klokke for oss nostalgikere.

Bruksanvisningen som er offentliggjort avslører tre utgaver av Bluetooth-klokken ; "Executive" (Bildet) "Classic" og "Music". Mye tyder på at "Classic" har lærreim mens "Music" har stoffreim.

Les også:
Test: En ekte ringe-klokke.
Mobilklokka som banker det inn.
Alle våre mobiltester.

Mikrofonløs

Klokken vibrerer ved innkommende samtaler, og i tillegg dukker nummeret til innringeren opp på klokkedisplayet. Du kan naturlig nok ikke prate i klokken, men du kan slå av lyden og eventuelt avvise samtalen.

Den nedre tasten til høyre på klokken (se illustrasjonsbilde til høyre) benyttes for å bla igjennom de forskjellige menymodusene, og kronen i midten er til den analoge klokken (og stiller naturligvis klokkeslettet). Øverst til høyre er knappen for å endre instillingene. På venstresiden av klokken finnes multimedietastene (bilde til høyre).

De fleste Bluetooth-duppeditter sluker strøm, og følgende må også denne klokka lades med medfølgende lader.

Ingen dykkerklokke

Klokken skal være vanntett ned til 30 meter, men enhver som har jobbet med ur kan fortelle deg at 30 meter, eller 3 atm (atmosfæretrykk) garanterer kun at den tåler fuktighet og kanskje en liten dusj.

Denne klokken er nettopp blitt godkjent av amerikanske myndigheter, men vi har ennå ikke fått informasjon om lanseringsdato eller pris. Imens kan du lese igjennom manualen som du finner her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen