Ingen oppgradering for HD2

Nettstedet Apcmag.com har vært i kontakt med Microsoft for å finne ut om dagens flaggskip fra HTC, HD2, vil la seg oppgradere etter hvert som Windows Phone 7 blir tilgjengelig.

HD2 ser nemlig ut til å leve opp til de såkalte "Chassis 1"-kravene for Windows Phone 7. Natasha Kwan i Microsoft forklarer at det går på noe så enkelt som knapper. Dagens enheter med Windows Mobile har ikke søkeknappen, og de fleste har flere andre knapper på forsiden.

Fraværende grafikkprosessor?

I Windows Phone 7 Series er som kjent kravet at enhetene skal ha tre knapper på forsiden. Intet mer, intet mindre. Det nevnes også at enkelte av disse telefonene mangler enda mer, og nettstedet spekulerer i om det kan være en grafikkprosessor som glimrer med sitt fravær i dagens enheter.

De fulle kravene Microsoft stiller for at en enhet skal kunne kjøre Windows Phone 7 vil bli avslørt senere denne måneden på selskapets Mix-konferanse i Las Vegas. Der vil også andre viktige ting som programstøtte og API bli avslørt.

Windows Phone Classic

For de som har Windows Mobile 6.5 i dag bekrefter Kwan at dagens enheter og programvare vil leve videre som Windows Phone Classic. Dette begrunnes med at dagens Windows-telefoner allerede har dypt innpass i bedrifter og organisasjoner, samt en god mengde programvare som disse tunge brukerne er avhengige av.

(Kilde: apcmag.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen