Ingen offisielle ATI-kort fra MSI


MicroStar International er en av de aller største produsentene av NVIDIA-baserte grafikkort, og har vært det lenge. Dette har derimot ikke hindret selskapet fra å produsere store mengder ATI-kort for OEM-markedet, og i løpet av forrige uke så det ut til at selskapet skulle bli agnostisk - og produsere kort fra både NVIDIA og ATI.

MSI var i forhandlinger med ATI hele forrige uke om en lisens til å selge ATI-kort til sluttbrukere. Mot slutten av uken så det også ut som om forhandlingene skulle ende i en avtale som hadde avsluttet MSI sin lange periode som NVIDIA "only"-produsent. Samtidig har det derimot også foregått forhandlinger med NVIDIA, som selvsagt ønsket å beholde den eksklusive avtalen med MSI. Nå melder nettstedet The Inquirer at NVIDIA har gått seirende ut av hele runden, og MSI legger ATI-planene på is i denne omgangen.

NVIDIA har i det siste mistet eksklusive avtaler med flere produsenter, som også har bestemt seg for å bli agnostiske. En av forklaringene kan være ATI sin sterke fremgang i markedet i det siste, og de fleste grafikkortprodusentenes ønske å kunne tilby "det beste" grafikkortet.

(Kilde: The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen