Ingen NV40 og R420 på CeBIT?

I en artikkel på nettstedet Beyond3D refereres det til uttalelser fra NVIDIA-sjef Jen-Hsun Huang, som på en konferanse i går skal ha uttalt at NV40 skal annonseres i løpet av "et par korte måneder". Dermed får ryktene om at NVIDIA likevel ikke rekker å lansere NV40 på CeBIT mer kjøtt på beinet. I det siste har vi nemlig hørt flere hviskende stemmer i øret, som har kunnet fortelle at NV40 ikke vil lanseres på CeBIT.

De samme stemmene har også ymtet frempå om at også ATI vil utsette lanseringen av R420 noe. Denne rapporten på The Inquirer underbygger også ryktene om at R420 ikke vil bli lansert på CeBIT.

Istedenfor vil grafikkbrikkeprodusentene satse på å promotere PCI Express på CeBIT. NVIDIA har som kjent allerede annonsert sine PCI Express-baserte løsninger.

Gamers Developers Conference, som avholdes i april, blir nå nevnt som "lanseringstidspunkt" for både NV40 og R420. Hvorvidt dette stemmer gjenstår å se, men mye tyder altså på at vi likevel ikke får se noen offisiell lansering av NV40 og R420 på CeBIT om snaut tre uker.

(kilder: Beyond3D, The Inquirer)

Kommentarer (9)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen