Ingen mørke regndager


Finnes i fem forskjellige farger og mønster

Har du opplevd å gå ute en sen høstkveld i pøsregn uten gatelys? Skulle du bo i Bergen er sannsynligheten for dette over 100%. Men fortvil ikke, for når etterspørselen er der, finner markedet opp et produkt som etterspørselen kan nyte godt av. Det siste innen krasjon er en opplysbar paraply.

Det er selskapet Wishing Fish som har den ære av å vise frem det nyeste av det nyeste. Paraplyen kommer i fem forskjellige farger og med medfølgende bæreeske. Inni papraplyen befinner det seg en lyspære som får strøm fra 4 AA-batterier. Disse befinner seg på innsiden av håndtaket.

Paraplyen er enkel i bruk ved at man slår den opp, trykker på lysknappen og voilà, man har en opplyst paraply. Lyset er så sterkt at det opplyser hele personen ned til føttene i tillegg til at det lyser forover og bakover, noe som kan være greit en mørk natt.

Vi behøver vel ikke nevne at Wishing Fish er et amerikansk selskap så fremtidige eiere av opplyste paraplyer desverre må bestille godsaken fra Amerika. Prisen er 38 dollar, vel 280 kroner. For å bestille paraplyen må man gå inn på Wishing Fish's hjemmeside.

For de av oss som måtte føle et enda større behov for viten om paraplyen, har nettstedet The Gadgeteer har tatt saken på alvor og kjørt en grundig test av Paraplyen. Vel bekomme!


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen