Ingen MMS for 6600 - enda

Mange ferske eiere av Nokia 6220 og Nokia 6600 har skuffet måttet konstatere at de to nye telefonene hverken kan sende eller motta MMS-meldinger i Telenors nettverk. Dette i motsetning til Netcom, som har hatt støtte for MMS-bruk på de to nye telefonene fra første dag de kom på det norske markedet.

Ifølge informasjonssjef for Telenor Mobil, Sigurd Sandvin, skal problemet skyldes at man ikke har fått oppdatert programvaren på selskapets WAP Gateway til å støtte den tekniske platformen de to nye telefonene bruker. Dette skal skyldes problemer med leveranser, og man har derfor ikke hatt mulighet til å få på plass støtte for 6220 og 6600 i tide til den norske lanseringen.

Flere lesere har fått beskjed av teknisk support hos Telenor om at den rette støtten vil være på plass mot slutten av november, men da vi snakket med Sandvin fortalte han oss at man regnet med å få dette på plass allerede til midten av november - med andre ord i løpet av de kommende dagene.

Til den tid kommer er eiere av 6220 og 6600 fint nødt til å bruke Netcoms nettverk om de skal sende og motta bildemeldinger med telefonene sine.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Mai 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Chili Large 10 GB


Jeg er superbruker:

Chili X-Large 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen