Ingen iPhone Nano

Forrige uke skrev vi om Apples påståtte planer om å lage en mindre og rimeligere iPhone. I følge nytimes.com er ikke dette sant. Apples ingeniører fokuserer ikke på annet enn å utvikle neste generasjons iPhone.

Ingen store fordeler

"En mindre telefon ville bli vanskeligere å operere, og det er ikke sikkert at den ville være noe særlig billigere å produsere", sier den store avisens kilde. Det blir også pekt på at det vil være vanskeligere for programvareutviklere å skrive programmer, og at en del av de eksisterende programmene måtte ha blitt skrevet om, for å passe til en mindre telefonmodell.

Apple vil heller senke prisene på eldre modeller, for å tilfredsstille brukere som ikke nødvendigvis vil bruke flerfoldige tusen på å få seg det siste innen mobilteknologien. I tillegg kan minnestørrelse og kamerakvalitet være med på å skape forskjellige prismodeller, uten at størrelsen i seg selv endres.

Android er for fragmentert

I skrivende stund selger Android bedre enn iPhone. Steve Jobs kritiserer giganten i et intervju, der han peker på at de utallige mobilplattformene som kjører dette operativsystemet gjør det alt for fragmentert, og at det blir mer og mer fragmentert etterhvert som tiden går. Apples helhetstenkning rundt iPhone er deres styrke, sier han videre. Enkelte mener at en mindre, og billigere telefon ville styrke dem i kampen mot Android, men her sier Jobs at det ville gjøre totalpakken deres dårligere.

Les også:

(Kilde: nytimes.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen