Ingen HD-filmleie fra Get
Teknofil

Ingen HD-filmleie fra Get

Det nærmer seg snart et halvt år siden Get første gang gikk ut med at de var i ferd med å lansere HD-filmer i sin filmleietjeneste. Tomåneder senere lød beskjeden at de fortsatt hadde problemer med at tempoet på undertekstingen ikke var synkront med bildet.

Nå er vi snart halvveis i juni, og fortsatt er det ingen HD-kvalitet å spore fra selskapets filmleietjenester, og i den anledning tok vi kontakt for å få en oppdatering på hvor i løypa HD-kvaliteten var kommet.

Til høsten
Tjenesten var i utgangspunktet tenkt å komme i midten av februar, men grunnet problemer med implementeringen av HD-filmer i systemet deres, ble lanseringen utsatt.

- Vi har fortsatt ingen konkret dato for når vi får HD på plass i vår filmleieportefølje, men vi føler oss sikre på at tjenesten vil være klar til bruk seinest i løpet av høsten, forteller Øyvind Husby i Get til Teknofil.Problemer med lyd
Sist vi var i kontakt med selskapet hadde de problemer med å få underteksten timet sammen med bildet, men nå er det nye hindre som utsetter lanseringen av HD på filmleietjenesten deres.

- Største utfordringen vi står foran nå er å få implementert AC3 inn i være systemer, slik at våre kunder skal få mulighet til å se filmene i HD med 5.1-lyd. Vi ser på bildekvaliteten på HD-filmer som viktig, men vil også at lyden skal holde samme nivå, slik at vi kommer med HD på filmleie så fort vi også har 5.1-lyden på plass, forklarer Husby.

Beklagelig sent
Det ser at ut til at HD-kvalitet på filmleietjenesten til Get lar vente på seg i yterligere noen måneder, og dette beklager selskapet ovenfor sine kunder at løsningen på implementeringen av HD i filmleien tar lang tid.

- Vi i Get beklager ovenfor våre kunder at tar lengre tid å få inn HD-tilbudet i filmleietjenesten en det vi først antok, men vi håper at HD-tilbudet er på plass innen høsten, avslutter Husby.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen