(Bilde: Shutterstock/152012711, Apple)

– Nei, det blir ingen Apple-TV i 2014

Dårlig nytt for de som venter på iTV.

Ryktene om en TV fra Apple har versert i lang tid. I forrige måned påsto en analytiker at Apple lanserer en 65-tommer i 2014, men nå kan en analytiker fra den velrenommerte industriorganisasjonen DisplaySearch «avkrefte» en lansering til neste år.

DisplaySearchs sjef for TV-avdelingen i Nord-Amerika, Paul Gagnon, skriver i en rapport at Apple siktet mot en utgivelse av den fremdeles ubekreftede og mye omtalte TV-en i fjerde kvartal av 2014, men at dette er satt på is inntil videre.

Ifølge FlatpanelsDK skrev Gagnon opprinnelig at vi kunne vente oss TV-en tidligst i 2015, men dette har senere blitt redigert vekk.

Setter spørsmålstegn

FlatpanelsDK stiller seg videre undrende til at DisplaySearch begrunner forsinkelsen med «innholdsproblemer». DisplaySearch er først og fremst et analysebyrå for selve industrien og produksjonen av skjermer og TV-komponenter, og våre danske venner syns derfor det er underlig at firmaet eventuelt har tilgang til å vite om Apples avtaler når det kommer til programvare og innhold.

De foreløpig siste ryktene om «iTV» fra Apple går ut på at TV-en vil ha 4K-oppløsning og en størrelse på 65 tommer, samt en prislapp på forholdsvis rimelige 1500 – 2500 dollar, altså mellom 9000 og 15 000 kroner.

IT-milliardær mener at selskapet vil gå dukken:
– Apple går snart under »

(Kilder: DisplaySearch via Digital Trends og FlatpanelsDK)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen