Indiske studenter i MMS-trøbbel

At mobiltelefoner brukes til mye rart er godt kjent fra før av, men i India er det ikke vanlig og langt fra akseptabelt å være så kreativ med mobil.

Bestselger på gata
Grunnen til at paret filmet seg selv i seksuell utfoldelse var for øke sin popularitet blant sine skolekamerater og for gøy. Når ryktene om filmen begynte å florere blant de andre elevene, og filmen ble mer og mer populær måtte den nødvendigvis også nå rektors bord. Han så ikke på dette som noe kult eller morsomt. Og reagerte da med å utvise de to fra skolen. Men filmen ble så populær at den ble solgt over disk i Delhi. Og er en populær film blant massene i storbyen.

Beskyldninger fra media og foreldre om at skolen var ansvarlig for skandalen ble tilbakevist. En videregående skole kan ikke ta ansvar for alt studentene gjør hevder rektoren. Enda jenta brukte skoleuniform i filmen hevder hun at filmen ikke er tatt opp på skolens område. Skolen hevder også at de har gjort grep som vil begrense mulighetene for at noe sånt skjer igjen. Ved å utvise de to som var tatt for ugjerningen og ved å forby all bruk av mobiltelefoner på skolen.

Når paret ble avhørt av rektoren hevdet de at de ikke angret og at de ikke skammet seg over det de hadde gjort. Forsvaret deres var at alle filmer jo seg selv når de har sex. De lurte sågar på om ikke rektor også hadde gjort det. Noe han hevdet han ikke har gjort.

Mulighetene er mange med moderne telefoner. At telefoner brukes til å ta bilder, og lage film er en kjent sak. Det samme er det at når ny teknologi dukker opp, så er det nesten uten unntak pornoen som tar den i bruk først.

Kombinasjonen ble i hardeste laget for den jevne inder. Om dette hadde skjedd i vår del av verden så ville kanskje færre ha hevet øyenbrynet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen