Test

In-Win X710

In-Win er en av verdens største produsenter av kabinetter, men produserer også strømforsyninger og kortlesere. Selskapet ble etablert i Nord-Amerika så langt tilbake som 1986 og eier sine egne fabrikker på Taiwan. Her til lands har det vært ganske langt mellom lyspunktene fra In-Win, som totalt har kommet i skyggen av produsenter som Chieftec og AOpen. Kanskje er In-Win tilbake på banen for alvor med dagens testobjekt, X710?

Dette er ikke det første kabinettet fra In-Win vi tester her på Hardware.no. Så langt tilbake som i 2000 testet undertegnede modellen IW-A500, som på den tiden fremsto som et temmelig bra kabinett, som utmerket seg med et lavt støynivå. Mye har (heldigvis) skjedd siden den gangen og X710 fortoner seg som en revolusjon i forhold til A500.

Vi skal naturligvis ikke sammenligne X710 med et fire år gammelt kabinett. Hvordan klarer X710 seg i dagens marked? Har kabinettet det lille ekstra som skal til for å skille seg ut? På de neste sidene tar vi deg med til bunns i In-Win X710.

Takk til Komplett.no for lånet av kabinettet.


In-Win X710   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen