Imponerende kameramobil fra Motorola

Skyvemobilen MS550 er et kamera du også kan bruke som mobiltelefon. Sånn ser den i alle fall ut. Tastene er gjemt unna, og synes kun når du selv ønsker det. Dermed ser den unektelig ut som et helt vanlig digitalkamera.


Med 3,2 megapiksler, autofokus og 2 x optisk zoom stiller Motorola MS550 med dårligere spesifikasjoner enn de fleste nye digitalkameraer på markedet. Som kameramobil stiller den på den andre siden av skalaen.

 

Motorola selv har stor tro på designet, og kombinerer form, funksjoner og moro for å høste lovord fra sine brukere. Det skriver de i en pressemelding.

 

MP3-spilleren skal kunne spille av de fleste lydformater, og med plass til ekstra minnekort er det heller ikke store begrensninger på hvor mange sanger du kan ha med deg av gangen.

 

Vi er allikevel litt skeptiske. En av svakhetene ved Nokia N90 da vi testet denne, var at den veier for mye og er for stor. Motorola MS550 veier enda noen gram mer enn Nokia N90, og med sine 175 gram veier den nesten dobbelt så mye som en ”vanlig” mobiltelefon.

Kameramobilen Sony Ericsson K750i veier til sammenlikning bare 100 gram.

Motorolas kameranyhet er hittil forbeholdt Sør-Koreanske mobilbrukere, men vil trolig komme på andre markeder nærmere sommeren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen